+ 34 938 784 700 comercial@vallsgermans.com VALLS GERMANS

¡Atenció! Aquesta web utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, llavors accepteu el seu ús. més informació

Accepto

Empresa

La nostra historia

Historia

botiga okL'any 1918, el germans Ignasi, Carles i Francesc Valls Martí fundaven Valls Hermanos S.L. localitzada al carrer Bruc de Manresa, l'empresa es va dedicar inicialment al plantejat de vidres; envidraments; producció de vidre pla; subministrament de vidres i metal·listeria de Plom, Zenc, Llauna i Estany. Des del primer dia, la qualitat i la professionalitat van ser els valors principals de la companyia.

Al voltant dels anys cinquanta, Valls Hermanos S.L. ampliava serveis: la distribució de sanitaris i accessoris per bany va ser integrada a l'activitat. L'aplicació de les noves tecnologies a les necessitats dels clients era ja un constant en la metodologia de treball. Arrel del creixement de l'activitat, la fàbrica, els magatzems i el departament d'administració van ser traslladats a les actuals instal·lacions del polígon Industrial de Bufalvent de Manresa. L'antiga planta del carrer del Bruc va ser modernitzada i adequada per finalitats comercials. Tot això passava l'any 1988.

En l'actualitat, la direcció de Valls Hermanos S.L. està integrada per la tercera generació de la família Valls. L'empresa compte amb un equip de 56 professionals que elabora i supervisa cada fase del projecte transversalment: atenció al client, conceptualització, disseny, fabricació, producció, distribució, implantació i servei tècnic.

Valls Hermanos S.L. disposa de dues branques principals de productes:

-Tres seccions dedicades exclusivament al sector del vidre pla: producció, obres i fabricació del doble vidre SGG Climalit - per la qual compte amb una linia completa de doble vidre de la firma austríaca Peter Lisec amb segelladora automàtica i segelladora de silicona per murs cortina.